Başkent RK nün ev sahipliğinde 2 Ağustos 2017 Çarşamba günü akşamı Neva Palas Otel’de, Anıttepe Rotary Kulübü, Çayyolu Rotary Kulübü, İncek Rotary Kulübü ve Oran Rotary Kulübü ile ortak toplantı şeklinde gerçekleştirdik. Toplantımıza, 5. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Erkan ULUKAN dostumuz da katıldı.

Dr.Ejder YELKEN toplantımızda bizlere PİSA (The Programme For İnternational Student Asessment – Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı) konulu bir sunuş gerçekleştirdi.

• Proje Sahibi: Ankara Başkent Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Diğer Rotary Kulüpleriyle Tanışıklığı ve Dostluğu Artırmak Amaçlı Ortak Toplantı
  • Tarih: 03 Ağu 2017