BAŞKENT ROTARY KULÜBÜ 26.YIL KURULUŞ YILI KUTLAMA ETKİNLİĞİ

16 Aralık 2017 günü Ankara Başkent Rotary Kulübümüzün 26. Kuruluş Balosu’nu gerçekleştirdik. 16 Aralık 1991 tarihinde 14 kurucu üye tarafından kurulan Kulübümüz bugün itibarıyla 26. Yaşını doldurmuştur. Geçmiş 26 yıl boyunca pek çok proje gerçekleştirmiş, bir çok projesi ve uygulamasıyla Rotary Ailesine örnek olmuş bir Kulübüz. “Kendinden önce hizmet” ideali ile bir araya gelmiş üyelerimiz ile, 26 yıl boyunca çok sayıda ihtiyaç sahibi insana dokunmuşuz. Meslek ve becerilerimiz ile toplumsal fayda yaratmışız. Yaratmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Kurucu üyelerimiz olan Müfit METİN, Haluk GÜLEK, Abidin KORKMAZ, Ali KORKMAZ ve Tuğrul VELİDEDEOĞLU dostlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunduk. İyi ki Kulübümüzü kurmuşlar. Teşekkür ediyoruz. Kulübümüzü kurmakla görevli GDB Nahit RENDA dostumuza da şükranlarımızı arz ettik. Kulübümüz üyesi olup, ebediyete intikal eden dostlarımızı rahmetle andık. Başkent Rotary Kulübümüze nice nice yaşlar diledik.

BAŞKENT ROTARY KULÜBÜ 26.YIL KURULUŞ YILI KUTLAMA ETKİNLİĞİ

• Proje Sahibi: Ankara Başkent Rotary Kulübü