Ankara Başkent Rotary Kulübü olarak, 16 Ocak 2018 günü, MEME KANSERİ ERKEN TANI etkinliğimiz için dostlarımla birlikte el emeğimizle hazırladığımız ve 28 Ekim 2018 günü KIZILAY AVM’de kullandığımız DEV KURDELE’mizi bu kez TAV ESENBOĞA HAVA LİMANI’na yerleştirdik. 16 Ocak 2018 toplantımızı TAV Esenboğa Hava Limanı’nda Gelecek Dönem Başkanımız Esra AYKEN dostumuza işyeri ziyareti kapsamında gerçekleştirdik.

Toplantımıza 5.Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcımız Erkan ULUKAN dostumuz da katıldı. MEME KANSERİ ERKEN TANI etkinliğimizin ilkini yaptığımız KIZILAY AVM’de yaklaşık 3 bin kişiye dokunmuş ve her birinden DEV KURDELE’ye minik pembe kurdele takmalarını istemiştik. DEV KURDELE’mizin üzeri minik kurdelelerle dolmuştu. DEV KURDELE’mizi  üzeri minik kurdelelerle dolu olarak, günde 50 bin kişinin geçtiği TAV ESENBOĞA HAVA LİMANI’na yerleştirerek, bu kez, insanlardan DEV KURDELE’den minik bir pembe kurdele alarak yakalarına takmalarını ve gün boyu kurdele ile MEME KANSERİNDE ERKEN TANI konusunda FARKINDALIK yaratmalarını talep ettik.  Aynı zamanda, hazırlamış olduğumuz bilgilendirme broşürümüzü dağıttık. Bu etkinliğimiz 15 gün boyunca devam etti. “ERKEN FARK EDERSEN, ÇOK ŞEY FARK EDER!!!!!” sloganımız ile tüm dostlarımızın desteğiyle, Başkent Rotary Kulübü olarak FARK YARATMAYA devam ediyoruz.

• Proje Sahibi: Ankara Başkent Rotary Kulübü
  • Proje Adı: BAŞKENT ROTARY KULÜBÜ - TAV ESENBOĞA MEME KANSERİ ERKEN TANI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ
  • Tarih: 16 Oca 2018