Ankara Başkent Rotary Kulübü olarak, 28 Kasım 2017 günkü toplantımızı, Koru Rotary Kulübümüzün ev sahipliğinde Anıttepe, Bahçelievler, Çayyolu, İncek, Oran ve Tandoğan Rotaray Kulüplerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Toplantımızın konuşmacı konuğu Gazeteci Bartu SORAL’dı. Sn SORAL bizlere “Ortadoğu'daki Savaş ve Ekonomi Kıskacında Türkiye Amerika İlişkileri ve Bizi Bekleyen Büyük Tehlike” başlıklı sunuşunu gerçekleştirdi. Aslında, Ülkemizde son 100 yılda neler yaşadığımıza genel perspektifte kısaca göz attık.

• Proje Sahibi: Ankara Başkent Rotary Kulübü
  • Proje Adı: BAŞKENT ROTARY KULÜBÜ - KORU-ANITTEPE-BAHÇELİEVLER-ÇAYYOLU-İNCEK-ORAN ve TANDOĞAN RK
  • Tarih: 04 Ara 2017