Başkent Rotary Kulübü olarak 31 Ocak 2018 günü akşamı toplantımızı, İncek Rotary Kulübümüzün ev sahipliğinde Kızılay Rotary Kulübümüz ve Tandoğan Rotary kulübümüz ile gerçekleştirdik. Rotarynin temel değerlerinden biri olan tanışıklık ve dostluğun artmasına katkı sağlayan konuşmacı konuğumuz ile keyifli bir toplantı yaptık. Toplantının konuşmacı konuğu Ayşe KUYRUKÇU hanım “Speed Networking” ifadesini ve konuyu açıkladı. İş hayatında sıkça karşılaştığımız tanışma işinin hızlı ve verimli bir şekilde nasıl yapılacağına dair bilgiler paylaştı. Özetle; hızlı tanışmada, tanıştığınız kişinin aklında kalmasını istediğiniz özelliğinizi “key Word” dediğimiz anahtar birkaç kelime ile ifade etmenin, çok önemli olduğunu anlattı.

• Proje Sahibi: Ankara Başkent Rotary Kulübü
  • Proje Adı: BAŞKENT ROTARY KULÜBÜ - İNCEK, KIZILAY ve TANDOĞAN RK İLE ORTAK TOPLANTI -AYŞE KUYRUKÇU "Speed Networking" Sunumu
  • Tarih: 31 Oca 2018