Burslar Komitesi Başkanı Fahir ALTAN tarafından hazırlanan Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü Rotary Eğitim Ve Öğrenim Bursları konusunda yönetmelik kabul görmüş ve Burs alacak öğrencileri belirleme yetkisi verilmiştir. 3 ÖĞRENCİYE 500 TI AYLIK BURS VERİLMEYE BAŞLANILMIŞTIR.

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANKARA KAVAKLIDERE RK. BURSLAR YÖNETMELİĞİ HAZIRLANDI 3 ÖĞRENCİYE THEV ÜZERİNDEN AYLIK 500 ER TL BURS (8 AY BOYUNCA) VERİLMEYE BAŞLANILDI.
  • Tarih: 30 Kas 2021