Rotary Yeşiltepe İlk Öğretim Okulunda Çoçuklarımızın Sanatsal ve Kültürel gelişimlerini arttırmak amacıyla Bölge Kültür Sanat Komitesi ile iş birliği içerisinde çeşitli resim yarışmaları canlı performanslar profesyonel resim atölyeleri ziyareti profesyonel ressamlarla tanışma gibi etkinlikler yapılacaktır.

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ, SPOR SANAT MÜZİK KONULU 2430 BÖLGE PROJELERİ KAPSAMINDA ROTARY YEŞİLTEPE İLKÖĞRETİM OKULUNDA EN AZ 2 DERSLİKTEKİ ÖĞRENCİLERE YÖNELİK SANATSAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.
  • Tarih: 01 Tem 2016