1- OCAKBAŞI TOPLANTILARI:

Dostlukları pekiştirmek ve klüp üyelerimiz ile eşlerimiz arasında birlik ve beraberliği artırmak amacı ile dönem boyunca toplantılarımıza devam edilecektir. Ocakbaşı toplantılarında ev sahibinin Rotary hakkında belirleyeceği bir konuda karşılıklı fikir alışverişi yapılacaktır. Ocakbaşı toplantılarının yanı sıra Özel Eşli Yemekli Geceler ve Brunch etkinlikleri de yapılacaktır. Bu etkinliklere ilişkin ayrıntılar ilerleyen günlerde klübümüz üyelerine duyurulacaktır.

2- KÜLTÜR ve SANAT ETKİNLİKLERİ:

Dönem boyunca Kültür Sanat Komitesi koordinasyonunda belirlenecek Kültür ve Sanat Etkinlikleri gerçekleştirilecektir. (sergi, müzayede, müze gezileri vb. )

3- YENİ ÜYE ALIMI:

Dönem boyunca üyelik-Üyelik Geliştirme Komitesi Koordinasyonunda klübümüzün devamlılığı ve güçlendirilmesi bağlamında Kulübümüze nitelikci yeni üyeler kazandırmak için 3 adet adayın üyelik alımı yapılacaktır.

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: KULÜP PROJELERİ KAPSAMINDA: OCAKBAŞI TOPLANTILARI-KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ-YENİ ÜYE ALIMI
  • Tarih: 01 Tem 2016