Kavaklıdere Klübümüzün Üyesi GDB Ali Dinç tarafından enerji kullanımı ve evimizde ekonomik yaşam konusunda 2430 bölge klüplerine bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimi verecektir. Rotaryan RTN Ali Dinç Enerjinin doğru kullanımı ile ilgili bir kitap yazmıştır ve şunuşunu yaptığı klübe ayrıca 10 adet kitap hediye etmektedir.

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ÇEVRE-SU PROJESİ, EVSEL ATIK, ELEKTRONİK ATIK TOPLAMA, AĞAÇLANDIRMA, ENERJİNİN DOĞRU KULLANIMI KONULU 2430 BÖLGE PROJELERİ KAPSAMINDA KLÜBÜMÜZCE EVDE EKONOMİK YAŞAM KONULU EĞİTİM VERİLECEKTİR.
  • Tarih: 01 Tem 2016