09 Temmuz 2021 tarihinde, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji A.B.Dalı Hemodiyaliz Ünitesine bağışlanacak Hemodiyaliz cihazları için Kavaklıdere Rotary Başkanı Arif Özsaygı ile Nefroloji Bölüm Başkanı ve Hastane Başhekimliği arasında GG2129339 Küresel Bağış Projesi ile ilgili mutabakat imzalanmıştır.

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANKARA KAVAKLIDERE RK Ankara Kavaklıdere RK. GG 2129339 Nolu Hemodiyaliz Cihazlarını Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji ABD Hemodiyaliz Bölümüne Bağışlama proje4si MOU Belgesini imzaladık.
  • Tarih: 30 Kas 2021