Rotary Yeşiltepe İlköğretim okuluna iki adet masa tenisi masası 8 adet raket 2 adet ağ ayrıca ilave olarak 4 adet basket topu hediye edilecektir. Rotary Yeşiltepe İlkokulunda Masa tenisine ilgi duyan çocuklara masa tenisi eğitimi verilecektir ve spora teşvik edileceklerdir.

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANA-ÇOCUK SAĞLIĞI - OBEZİTE - HİJYEN KONULU 2430 BÖLGE PROJELERİ KAPSAMINDA ROTARY YEŞİLTEPE İLKOKULUNDA KULLANABİLECEKLERİ MASA TENİSİ VE SPOR MALZEMELERİ TEMİN EDİLECEKTİR.
  • Tarih: 01 Tem 2016