23 Ekim 2021 tarihinde Koru Rotary Kulübünün SERÇEV Korosunun Özel Çocuklar Cumhuriyet Konser etkinliğine katıldık. 24 Ekim 2021 tarihinde, Kulübümüz üye ve eşleri, Rotaract Kulübü Üyelerimiz ile aramızdan ayrılan bazı üye eş ve çocuklarının katılımı ile “Capital Country Clup” Haymana yolu Gölbaşı adresinde Açık Hava Brunch’ı düzenledik. Sağlık Projelerimize fon yarattık 30 ekim 2021 tarihinde, Panora AVM de Maltepe ve Gazi Osmanpaşa Rotary Kulüplerince düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinliklerine katıldık.

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANKARA KAVAKLIDERE RK Ankara Kavaklıdere RK. Rotaract ve eski üye eşleri ile B runch düzenleyip Sağlık Projelerimize Fon yarattık ayrıca SERÇEV etkinliği.
  • Tarih: 30 Kas 2021