08 Kasım 2021 tarihinde; Ankara Emek Rotary Kulübünce Anıt Kabir’de Düzenlenen “Ata’ya Saygı ve Anma” etkinliğine katıldık. 13 Kasım 2021 tarihinde; Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım nedeniyle “ATATÜRK’e Saygı Gezisi” için Ankara’ya Karadeniz Ereğli’den Gelen ÇYDD’nin genç öğrencilerinin ;Anıt Kabir, Ankara Kalesi ve Kurtuluş Savaşı Müzesi etkinliğine Sponsor olarak katkıda bulunduk ve onlarla beraber olduk.

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANKARA KAVAKLIDERE RFK. ANIT KABİR ZİYARETİ- KARADENİZ EREĞLİSİ ÇYDD ÖĞRENCİLERİNİN ANIT KABİR ANKARA KALESİ VE KURTULYŞ SAVAŞI MÜZESİ ZİYARETLERİ MADDİ OLARAK DESTEKLENDİ.
  • Tarih: 30 Kas 2021