ANKARA BAŞKENT ROTARY KULÜBÜ - GÖKYAY SATRANÇ VAKFI PİYANO DİNLETİSİ

Ankara Başkent Rotary Kulübü olarak, Kulübümüzün gelenekselleşmiş 2. EL EŞYA PAZARI etkinliğimizde hep birlikte çok emek verdik, çok yorulduk, ama sonuç çok güzel işler yaptık. Gelşeneksel 2. EL EŞYA PAZARI etkinliğimizde, bizlere en büyük desteği veren eşlerimize teşekkür edebilmek ve hep birlikte 2017 yılını bitirmek üzere olduğumuz bu günlerde bir araya gelerek, 2018 yılı ile ilgili iyi dileklerimizi paylaşmak adına toplantımızı Gökyay Vakfı Satranç Müzesi’nde gerçekleştirdik. Satranç konusunda dünya çapında üne sahip Gökyay Vakfı Satranç Müzesi’ni dostlarımıza tanıtmak istedik. Aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Sanatçısı Piyanist Sayın Dilan DERELİ hanımdan piyano ziyafeti ile ruhumuzu besledik. Başkent Rotary Kulübü olarak eşlerimiz ve çocuklarımız ile 91 kişilik bir aileyiz. Başkent Rotary Ailemizin her bir ferdi için Rotary 2430 Bölge Projesi olarak Tarsus’ta gerçekleştirilen ROTARY ORMANI’nda birer ağaç diktik. Umarım ki; ağaçlarımız kocaman olur, gölgesinde insanlar oturur. Dileriz ki; 2018 tüm insanlığa ve Rotary Ailemize sağlık, huzur ve mutluluk getirir.

ANKARA BAŞKENT ROTARY KULÜBÜ - GÖKYAY SATRANÇ VAKFI PİYANO DİNLETİSİ

• Proje Sahibi: Ankara Başkent Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANKARA BAŞKENT ROTARY KULÜBÜ - GÖKYAY SATRANÇ VAKFI PİYANO DİNLETİSİ
  • Tarih: 26 Ara 2017