Rotary’den kadın girişimcilere destek

Rotary’den kadın girişimcilere destek” projesi adı altında

Kağıt kıvırma sanatı ile; takı, obje, tablo, vb tüm tasarım ve üretimleri evinde yapan Sn. Serpil DİRİ’ye 500 TL bedelinde malzeme desteği verilmesi uygun olacaktır. Bu destek nakdi olarak yapılmayacak olup; malzeme tedariki tarafımızdan sağlanacaktır.

Her sene  en az bir kadınımıza verilecek bu destek ile “Rotary kadın girişimci zinciri” oluşturulabilmesi için kendi fonunu yaratır hale gelmesi hedeflenmektedir.

Serpil BASKIÇ DİRİ'YE bu destek verilmiş, kendisi de Karataş ilköğretim okulu öğrencilerine; el işi dersi öğretmeni olmadığı için "kağıt kıvırma sanatı" atölye çalışmasını bizimle birlikte yapacaktır. (9 Nisan 2018 tarihinde)

Kendisi de İlköğretim okullarında düzenlemeye başladığımız "kağıt kıvırma/quilling" atölyelerinde eğitmen olarak bize destek olmaktadır.

Rotary’den kadın girişimcilere destek

• Proje Sahibi: