Rotary Meslek Hizmet Ödülü

günümüzde artık kaybolmaya yüz tutmuş birçok meslekler var.Bu meslekleri yaşatmak için çaba sarf eden Efe Çizmesi ustası Zeki Avcıoğlunu Aydının Söke ilçesinde bulduk.Kendisini uzun yıllardır bu mesleği yaşatmak için verdiği çabadan dolayı Ankara Oran Rotary kulubü olarak meslek hizmet ödülü vermek istediğimizi belirttik.Zeki Bey de bizi kırmadı rahatsızlığına rağmen Söke den eşi ile birlikte  geldi.Kendisini Çankaya Rotary Kulubü Başkanı göz doktoru Bekir Sıtkı Arslan gözlerini kontrol ettirdik.2 Gün Ankara da misafir ettik.Hem Ankarayı hem de Rotary kulubünü tanıttık.Ankara kulubünden 10 başkanımız meslek hizmet ödülümüze katıldı.Zeki Avcıoğlunun çocukları ve torunları da törene katılarak babalarının bu anlamlı gününe şahit oldular.Zeki AVCIOĞLUnun özgeçmişi ekte dosyadır.

Rotary Meslek Hizmet Ödülü

• Proje Sahibi: