İNTERACT ASAMBLE

UR 2430. Bölge İnteract Kulupleri 2016-2017 Dönemi  Bölge Asamblesi 22-24 Eylül 2016 Tarihinde,Ankara Oran Rotary Kulubü evsahipliğinde Ankara Limak Ambassadore Otelde gerçekleştirilmiştir.

İnteract Kulüplerimizin gelişmesi,güçlenmesi ve Rotaryyi tanıması amacıyla hazırladığımız asamblemize 2430.Bölge Guvernörümüz Güner İnci ve eşi Nagihan İnci nin katılımı ile çeşitli illerleden 50 tane interact katılmıştır. İnteract Komite Başkanı Zeynep Akıncı ve Bölge Rotaract Komite Başkanı Çınar Karahasanoğlu ve İnteract Bölge Komite Başkanı Alara Taylan işbirliğinde güzel bir ekip çalışması yapılmış ve interact asamble gerçekleştirilmiştir.

2 günlük asamble de çok değerli konuşmacılar bizlere destek vermiş gençlerin hem Rotary hakkında daha fazla bilgi edinmesi sağlamış hem de gelecek için proje hazırlasına destek olmuştur.Gençlerin kendi gelişimleri için değerli eğitmenler de katkıda bulunmuştur.

2 Günlük yapılan Asamble de Ankara Oran Rotary Kulup üyeleri ile birlikte ekip çalışması ve birlik,beraberlik ve dostlukların pekişmesine yardımcı olmuştur.

İNTERACT ASAMBLE

• Proje Sahibi: