ORGAN BAĞIŞI SEMİNERİ

10 şubat cumartesi günü Rotary 2430. Bölge görevimiz olan, Antalya Medikal Park Hastanesinin proje ortağı olduğu Organ Bağışı Seminerini ,The Marmara Otelinde gerçekleştirdik. Seminerde Gazeteci - Yazar ve Belgesel Yapımcısı Tuluhan Tekelioğlu'nun hazırladığı "Yeni Hayat" belgeseli izlendi. Ayrıca seminere Tuluhan Tekelioğlu, Antalya Medikal Park Hastanesi Başhekimi Dr.Meltem Demir, Medikal Park Organ Bağışı Merkezi doktorlarından Prof.Dr. Asuman Yavuz, Organ bağışı Merkezi koordinatörü Dr.Levent Yücetin, Rotary Ailesi Komite Başkanı Burcu Ketrez konuşmacı olarak katıldı. Guvernör Yardımcıları Rtn.Serdar İlkmen, Rtn.Zeki Özen ve Rtn. Ali Toprak'da bu projemizde yanımızda idi. Kulüp Başkanımız Mustafa Demir'in projede destek veren herkese teşekkürlerini sunduğu seminer katılımcıların bağışcı formlarını doldurması ile son buldu.

ORGAN BAĞIŞI SEMİNERİ