Aspendos Rotary Kulübü Satranç Kursu Sertifika Töreni

Antalya Aspendos Rotary Kulübü Olarak 02 Ağustos tarihinde başlatmış olduğumuz 16 Saatlik Temel Satranç Eğitimiz 28 Ağustos 2023 tarihi ile tamamlandı. 20 pırlanta gibi çocuğumuzla başlamış olduğumuz kursumuz 35 çocuğumuz ile tamamlandı. Kursumuzun sonunda tüm katılımcı çocuklarımıza katılım sertifikalar verildi ve satranç takımları hediye edildi. Katılımcı çocuklarımızın arasında Hakem eşliğinde yapmış olduğumuz satranç turnuvamızın 1. 2. ve 3. olan dahi çocuklarımıza ödülleri verildi. Projenin fikrini bizlere söyleyen GDB.Azize Kalkavan'a, Satranç Öğretmenin ayarlanmasından ve projenin giderlerinin karşılanmasın için destek veren GDB.Zeki Akbaş'a, Satranç Takımlarının alınması için destek veren GDB.Zafer Kayacan'a, Projenin her aşamasında bizi yalnız bırakmayan Roteş Başkanım Fatoş Dizer, Guv.Yard.Uğur Dizer ve projeden maddi, manevi desteklerinin esirgemeyen siz değerli dostlarıma çok teşekkür ederim. ????????

Aspendos Rotary Kulübü Satranç Kursu Sertifika Töreni

• Proje Sahibi: Antalya Aspendos Rotary Kulübü