Adıyaman Etüd Merkezi Bilgisayar Sınıfı

22 – 25 Mayıs 2024 tarihinde Antalya’da organize ettiğimiz Rotary Charity Golf turnuvasında kurduğumuz güçlü bağlarla Belçika Kulüplerinden, Adıyaman deprem bölgesindeki gençler için yapacağımız destek projemize bağışlar almıştık. Bu projemiz için depremin en çok zarar verdiği şehirlerden biri olan Adıyaman’ı seçtik. Aspendos Rotary Kulübü olarak bu kentteki gençlerin ihtiyacını, depremden sonra Adıyaman Belediyesine ait, Avrupa Birliği Fonu ile yapılmış geçmiş dönemde yine Rotary Kulüplerinin desteği ile tefrişi tamamlanmış, bu etüt merkezinin en büyük eksiği olan Bilgisayar teminini ile karşılayacağız. Bu sınıflardan bir tanesine 13 adet bilgisayar aldık , online eğitim ve öğrencilerin araştırmalarında kullanacakları bilgisayar sınıfını oluşturduk. Umarız Belçikalı dostlarımızın desteği ile bu hayallerimizi gerçekleştirdik, gençlere gelecek için umut olduk.13 Eylül Cuma günü açılışını yapacağız.

Adıyaman Etüd Merkezi Bilgisayar Sınıfı