4.ASPENDOS ROTARY KULÜBÜ DR.NESLİHAN Ü.YÜKSEL TENİS TURNUVASI

Aspendos Rotary Kulübü tarafından 25 Eylül -10 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenen Geleneksel 4.Aspendos Rotary Kulübü Dr.Neslihan Ü.Yüksel Tenis Turnuvası 10 Ekim 2021 Pazar akşamı Burdur Valisi Ali Aslantaş’ın da katıldığı ödül töreni ve kokteyl ile sona erdi.

16 gün süren turnuva; 286 sporcu ve 16 kategoride toplamda da 385 maç yapılarak tamamlandı. Son dönemde Antalya da yapılan en büyük tenis turnuvasını gerçekleştiren kulüp olarak bunun onur ve gururunu yaşarken, turnuva sırasında dağıttığımız Polio Plus(Çocuk Felci) ve Rotary broşürleri ile özellikle bu turnuvanın ilimizde Rotary’nin toplumla kucaklaşması ve tanınması açısından da çok büyük katkıları olduğunu düşünüyoruz.

Özellikle Sosyal Sorumluluk amacı taşıyan projeler ile toplumun karşısına çıkıldığında, çevreden ne kadar destek göreceğimizi bir kez daha görme fırsatımız oldu. Kulübümüz tarafından her yıl Eylül ayında geleneksel olarak düzenlenen tenis turnuvası ile her seferinde farklı bir sosyal sorumluluk projesi ile katılımcılarımızın karşına çıkmayı amaçlıyoruz.

Kulübümüz tarafından başarı ile tamamlanan organizasyondan elde edilen gelir Harika Çocuk Projemizde bulunan Hasibe Berrak Bardakçı ‘nın eğitim ve turnuvalara katılım giderleri ile Hatice-Ramazan Savaş rehabilitasyon Merkezinde bulunan Otizmli Çocukların oyun odasının hazırlanmasında kullanılacaktır.

Dönem sloganımız olan “Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim “ düşüncesi doğrultusunda farklı kültür, düşünce ve yapıdaki insanları aynı amaç doğrultusunda birleştirmeye devam etmek arzu ve düşüncesindeyiz.

4.ASPENDOS ROTARY KULÜBÜ DR.NESLİHAN Ü.YÜKSEL TENİS TURNUVASI

• Proje Sahibi: Antalya Aspendos Rotary Kulübü