İlk Yardım Eğitimi

Amaç :Rotary 2430. Bölge Rotary Kulüp üyeleri ve eşlerine yönelik. Ankara Kale Rotary Kulüp Dönem Başkanı Dr. M. Tarhun YOSUNKAYA tarafından verilecek, günümüzde sık karşılaştığımız kazalar sonucunda uygulanacak ilk yardım bilgilerini içeren uygulamalı eğitim.

Proje ; 3 ARALIK 2016 Cumaresi saat : 13.00-17.00 arasında yapıldı. Türkiye Barolar Birliğinin de desteği ile TBB Salonunda aşağıdaki konularda  Rotary ve Rotaract  Kulüp  üyeleri, eşleri, sağlık çalışanları, Yargı mensuplarından oluşan gruba uygulamalı olarak Kulüp Başkanımız Dr. M. Tarhun YOSUNKAYA tarafından aşağıdaki konularda eğitim verilmiştir.

1. Genel İlkyardım Bilgileri
2. Hasta/Yaralının ve Olay Yerinin Değerlendirilmesi
3. Temel Yaşam Desteği
4. Kanamalarda İlkyardım
5. Yaralanmalarda İlkyardım
6. Yanık, Donma ve Sıcak Çarpmasında İlkyardım
7. Kırık, Çıkık Ve Burkulmalarda İlkyardım
8. Bilinç Bozukluklarında İlkyardım
9. Zehirlenmelerde İlkyardım
10. Hayvan Isırmalarında İlkyardım
11. Göz, Kulak ve Buruna Yabancı Cisim Kaçmasında İlkyardım
12. Boğulmalarda İlkyardım
13. Hasta/Yaralı Taşıma Teknikleri

Bu eğitim sırasında, katılan tüm katılımcılara 2430. Bölge Gıda Komitesi tarafından bastırılan  Gıda güvenliği ve Tağşiş Broşürü dağıtılarak gıda güvenliği konusunda farkındalık sağlanmaya çalışılmıştır.

İlk Yardım Eğitimi

• Proje Sahibi: