Sirke (Organik Elma) Atölyesi

Değerli Rotaryen Dostlarımız,
Bafra Kızılırmak Rotary Klubü olarak çok güzel bir etkinlik hazırlığı içerisindeyiz.
Pandemi sürecinde hem temiz köy havası soluyacağımız; hem de şifa niyetine tükettiğimiz, mutfaklarımızın olmazsa olmazı organik elma sirkesini geleneksel yöntemlerle kişiye özel yaptırılmış toprak küplerde kurmayı öğreneceğimiz yeni bir deneyim için 26 Eylül günü Samsun İli Çarşamba İlçesi Vakıfköprü Köyünde buluşuyoruz.

Etkinlik için bize köyünü/bahçesini açıp misafir edecek, aynı zamanda  da sirke kurmayı öğretecek dostumuz, üyemiz Rotaryen Zeliha Sağlam' ın eşi Roteş Özden Sağlam beyefendi. Karı/koca kamuda mühendis olan dostlarımız, aynı zamanda organik tarım yapıyorlar. "Bizim Bahçeden" markalarını yaratarak, organik ürünler üretimi içindeler ve bu deneyimlerini de bizlerle paylaşacaklar.

Kendi organik elma bahçelerinden hep birlikte elmalarımızı toplayacağımız, kişisel toprak küplerimizde kendi sirkelerimizi kuracağımız, bol sohpetli, eğlenceli aynı zamanda eğitici güzel bir gün geçirmek için afişimizi inceleyip en kısa sürede afişte belirtilen telefon numaraları ile iletişime geçin lütfen.

Arzu eden dostlarımız için pazar pidesi ve semaver çayı da hazır olacak tabi ki.. Yalnız besin allerjisi olanlar lütfen bildirsin.

Atölye ücreti 350 TL olup, kişi başı kahvaltı ücreti 50 TL' dir.

Atölyemizin en güzel ve manevi olarak tatminkar yanı ise, elde edilecek olan gelirin dezavantajlı kız çocukların eğitimde kullanılacak olması.

İlgi duyan tüm dostlarımızı bekliyoruz.

Sirke (Organik Elma) Atölyesi