KIZILIRMAK ROTARY KULÜBÜ'NDEN ALAÇAM BOCCE TAKIMINA DESTEK

Alt yapısını Alaçam Etyemez köyündeki küçük bir ortaokulda okuyan köy çocuklarının oluşturduğu Alaçam Bocce takımı, 2015 yılından günümüze ulusal ve uluslararası şampiyonalarda başarıyla ismini duyurmaya devam ediyor. Alaçam'ın köylerinde yaşayan ve antrenman dışındaki zamanlarını ailelerine tarla ve hayvan bakımında yardım eden gençlerin 104 tanesi lisanslı ve 17 tanesi milli sporcu. Bafra Kızılırmak Rotary Kulübü, Bocce takımında ayakkabı ihtiyacı olan 26 gence destek oldu. Kızılırmak Rotary Kulübü Başkanı Zeliha Namlı Sağlam "Samsun ilimizde böyle başarılı gençler yetiştiği için çok mutluyuz. Süreç içerisinde Bocce takımına yardım etmeye devam edeceğiz. Onlarla gurur duyuyoruz, yolları açık olsun" diyerek UR 2430 Bölge Guvernörü Kerem Muradi ve Pınar, 20. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Necdet Keleşoğlu ve kulüp üyeleri ile birlikte ayakkabıları teslim etti.

KIZILIRMAK ROTARY KULÜBÜ'NDEN ALAÇAM BOCCE TAKIMINA DESTEK

• Proje Sahibi: Bafra Kızılırmak Rotary Kulübü