Sihirli Mutfak

27-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Guvernör Ziyareti programımız kapsamında Samsun' daki 7 kulübümüzün ortak olarak gerçekleştirdiği Sihirli Mutfak Atölyemiz yoğun bir ilgi gördü. Ünlü şefimiz, Masterchef Barbaros Yoloğlu eşliğinde, profesyonel mutfak ortamında gerçekleştirilen İtalyan Makarna Atölyesi, Dönem Guvernörümüzün kıymetli eşi Pınar Muradi' nin katılımıyla başladı. Katılımcılarımız lezzetli el yapımı makarnaları yaparken, aynı zamanda Rotary ruhunu yansıtan takım çalışması ile eğlenerek keyifli bir gün geçirdiler. Adeta bir masterchaf yarışması tadında geçen atölyenin sonunda Dönem Guvernörümüz Kerem Muradi, Barbo Şefimiz ve diğer jüri üyeleri makarnaları değerlendirerek dereceye giren ilk üç gurubu belirlediler. Hem Rotary' nin kurumsal imajına katkı sağlayan, hem projelerimize gelir getirici olan, hem dostluklarımızı pekiştirdiğimiz, hem de yeni üyelerimiz, misafirlerimiz ve eşlerimizle takım çalışmasının en güzel örneğini sunduğumuz bu etkinliğimizin finalinde birinci olan Bafra Kızılırmak Rotary Kulübü üyelerinden oluşan "Sihirli Cadılar" takımını, ikinci olan Atakum Rotary Kulübü üyelerinden oluşan "Atakumun Sihri" takımını ve üçüncü olan İlkadım Rotary Kulübü üyelerinden oluşan İlkadımın Sihri takımı kutluyoruz. Tüm gelirini, Deprem Bölgeleri için Bölgemizin yapacağı Küresel Bağış projelerinde kullanmak üzere Sihirli dönemimizde açılan bölge fonuna aktardığımız projemizde gücümüze güç katıp destek olan Kerem Guvernörümüz ve sevgili eşi Pınar Muradi'ye teşekkür ederiz.

Sihirli Mutfak