Antalya Olimpos Rotary Kulübü | Olimpos TLG2021 Katılımcılarına KOÇLUK Eğitimi

Olimpos Rotary Kulübü
Olimpos TLG'2021 fiziksel olarak sona erse de Akdeniz Ünv. Eğitim Fak. öğrencilerine verdiğimiz destek devam ediyor.
Bu kapsamda yaşam koçu Rtn. Ayşenur Süer ve Team Coaching ekibi tarafından düzenlenen "KENDİNE KOÇLUK" eğitimi 19 Mart 2021 tarihinde Eğitim Fak. Konferans salonunda düzenlenecek.
Olimpos TLG2021 Seminerlerine katılmış öğrencilere açık bu eğitim 10.00 - 17.00 saatleri arasında olacak.
komite başkanımız Rtn Mustafa Inceel in kapanış toplantısında söylediği bu sözlerde belirttiği gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz; "Dünya değişmelidir ve ben değiştirebilirim diyorsanız; kuşkusuz öncelikle kendinizi değiştirmeniz, geliştirmeniz ve bunun için geleceğinize yatırım yapmanız gereklidir. Burada olmanız; düşünmeye, öğrenmeye önem veren ve fark yaratmak isteyen öğretmen adayları olduğunuzun işaretidir."
katılan, katkıları ile destek olan herkese teşekkürlerimizle...

proje özeti
Rtn Ayşenur Süer
Bugün insanın kendini tanıma yolculuğu nerde başlar onu konuştuk. Kendi kendine Koçluk yaparak düşünceleri, duyguları ve davranışları hakkında bir içgörü kazanabileceklerini katılımcılar fark etti. Düşuncelerde sadeleştirme nasıl yapılır? Bulunduğu noktanın farkındalığına nasıl ulaşılır?Hedeflerimize giden yolda engel teşkil eden sabotajcıların keşfi nasıl yapılır? Doyumlu ve dengeli bir hayata nasıl ulaşılır gelinir? konuları irdelendi.
İstek ile hedef arasındaki farkları deşifre etmek için koçluk toolları kullandık. Hem bireysel hem gruplar halinde çalışılan koçluk araçları ile gün sonunda bir çıktıya ulaştık.
Bu çıktıyı katılımcılar günün sonunda grup çalışmaları ile bütünleştirdiler.
Eğitim Şekli :Sunum, interaktif çalışmalar, bireysel ve Grup çalışmaları, yaratıcı drama ve fasilitasyon becerileri kullanılarak Team Coaching eğitmenleri tarafından gerçekleştirilmiştir.

Antalya Olimpos Rotary Kulübü | Olimpos TLG2021 Katılımcılarına KOÇLUK Eğitimi

• Proje Sahibi: Antalya Olimpos Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Antalya Olimpos Rotary Kulübü | Olimpos TLG2021 Katılımcılarına KOÇLUK Eğitimi
  • Tarih: 16 Mar 2022