Antalya Olimpos Rotary Kulübü, 13 Aralık 2023 Cumartesi günü, Muratpaşa Belediyesi Konferans Salonunda, ‘Cumhuriyetin 100. Yılında İlham Veren Kadınlar Paneli ve Osmanlı’dan Cumhuriyet’e İz Bırakan Fotoğraf Sergisini ,protokol konukları, STK lar, misafirler, rotaryenler ve roteşlerin katılımıyla gerçekleştirdi. Antalya Olimpos Rotary Kulübü için çok büyük anlamı olan 100. Yıl Projesi kapsamında, İş Dünyasındaki lider kadınları biraraya getirerek; İş yaşamındaki başarılarını, karşılaştıkları zorlukları samimi bir dille anlatan kadın liderlerden, ilham almanın yanı sıra öğrenmenin keyfine varılmasını sağladı.

• Proje Sahibi: Antalya Olimpos Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANTALYA OLİMPOS RK'NÜN 100.YIL PROJESİ, 'CUMHURİYETİN 100. YILINDA İLHAM VEREN KADINLAR ' PANELİ VE FOTOĞRAF SERGİSİ
  • Tarih: 13 Ara 2023