RUNTALYA 2024

Runtalya koşusunda bu sene 700 + çocuğun HPV aşısına destek olmak amacı ile koşuldu.2-3 MART 2024 de, 2 gün süren etkinlikte tüm Türkiye'den gelen rotaryenler makarna partisinde buluştu. Ertesi gün belirlenen parkuru koşarak yarışı tamamladılar. Antalya Olimpos Rotary Kulübü olarak etkinlikte hazır bulunduk. Üyelerimiz ve roteşlerimiz ile birlikte beraber olma fırsatı bulduğumuz etkinlikte kulübümüz en çok desteği sağlayan kulüp olarak ödülle onurlandırıldı. Tüm üyelerimize, roteşlerimize teşekkür ederiz @emrah_karaardic Komite başkanımız GDB. Kerim Tükenmez'e başarılı geçen organizasyon için teşekkür ederiz.@kerimt66 Üyelerimiz Rtn. Berrin Karakuy ve Rtn. Tuğçe Tülümen'e komite için emeklerine teşekkür ederiz. @berrin_karakuy @cocukdoktorutugcetulumen Ayrıca kulübümüzden pek çok koşucu Runtalya koşusunda yerini aldı. Tüm koşucularımıza teşekkür ederiz. GDB. Güneş Çankaya Runtalya koşusunda bireysel bağış toplama performansında 2. oldu. Kendisini tebrik ederiz. @gunescankaya02 Runtalya projesi için oldukça uzun zamandır çalışan komite üyelerimize, Çocuklarımızın yoluna ışık oldukları için tüm destekçilerimize minnettarız.

RUNTALYA 2024