ANTALYA OLİMPOS RK HPV VİRÜSÜ FARKINDALIK SEMİNERİ

Antalya Olimpos Rotary Kulübü olarak 25 kişinin katılımıyla, Lara Balık'ta , HPV virüsü farkındalık semineri gerçekleştirdik. Konuşmacı konuğumuz Prof. Dr. Mustafa Burak Hoşcan , HPV virüsünün tedavisi, alınması gereken önlemler, erkeklerde HPV virüsü ve aşısı ile ilgili değerli bilgileri aktardı. Kendisi üyelerimizin ve misafirlerimizin sorularını cevaplandırdı. Olimpos Rotary Kulübü üyemiz Rtn. Kadın Doğum Uzmanı Berrin Karakuy da dinleyicilere: Çocuklarda, erkeklerde, kadınlarda HPV virüsü aşısının yapılmasının önemini anlattı. Bölgemizde ve Türkiye'de HPV virüsünün ne kadar yaygın olduğunu da dile getiren Dr. Berrin Karakuy HPV virüsü konusunda farkındalık yaratan anlatımıyla katılanları bilgilendirdi.

ANTALYA OLİMPOS RK HPV VİRÜSÜ FARKINDALIK SEMİNERİ