ANTALYA OLİMPOS ROTARY VE MURARPAŞA BELEDİYESİ SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ GIDA GÜVENLİĞİ 17 Ekim 2023 tarihinde Antalya Olimpos Rotary Kulübü, Muratpaşa Belediyesi işbirliğinde MEB öğretmenlerine SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERLERİ bölümünde GIDA GÜVENLİĞİ ve ETİKET OKUMA semineri gerçekleştirilmiştir. Konuşmacı konuğumuz Gıda Mühendisi Özlem Demir güvenli gıda ne demektir, güvenli gıdaya nasıl ulaşılır? Koruma, saklama yöntemleri yanı sıra etiket okuma konusunda oldukça aydınlatıcı bilgiler paylaştı. Ayrıca 16 Ekim Dünya Gıda Günü olarak seçilmiştir. Bu yılın teması olan ‘SU’ konusuna ayrıca değinen konuşmacımız ‘KİMSEYİ GERİDE BIRAKMA’ mottosu ile bu konunun önemini vurgulamıştır. MEB öğretmenleri özelinde gerçekleştirdiğimiz seminer, kulübümüzün GIDA GÜVENLİĞİ SEMİNERLERİ projesi kapsamında gerçekleştirdiği ikinci etkinlik olmuştur.

• Proje Sahibi: Antalya Olimpos Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANTALYA OLİMPOS RK VE MURATPAŞA BELEDİYESİ SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ 'GIDA GÜVENLİĞİ'
  • Tarih: 17 Eki 2023