Antalya Olimpos Rotary Kulübü , 3 Kasım 2023 Cuma günü Dönem Guvernörümüz Teoman Kaynar ve Sevgili eşi Merve'nin, Guvernör Yardımcımız Rtn Uğur Dizer'in katılımıyla, Vali Saim Çotur İlköğretim Okulunda, görme engelli öğrencilere üyemiz Rtn. Dr. Feride Ekimler Süslü ve Roteş Dr. Feyyaz Akyıldız tarafından Skolyoz taraması gerçekleştirildi. Öğrenci velilerine bilgiler verilerek soruları cevaplandırıldı.

• Proje Sahibi: Antalya Olimpos Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANTALYA OLİMPOS RK VALİ SAİM ÇOTUR İLKÖĞRETİM OKULUNDA GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE SKOLYOZ TARAMASI
  • Tarih: 03 Kas 2023