KULÜPLERİMİZ ZOOM TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELİYOR

Emek, Yenimahalle ve Adıyaman Nemrut Rotary Kulüpleri başta olmak üzere 2430. Bölge Federasyonuna bağlı Rotary Kulüpleriyle ortaklaşa düzenlediğimiz zoom toplantılarında Konuşmacı Bankası ve Diğer Uzman Konukların katılımı ile eğitim toplantıları düzenliyoruz.

Online olarak düzenlenen toplantılar ile kulüpler arasında kaynaşmanın sağlandığına dikkat çeken Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Mehtap Binzet:”Kulüp olarak üyelerimiz ile birlikte Bölge kulüplerimizin de katılımı ile düzenli olarak zoom toplantıları düzenleyerek gerek konuşmacı bankasından konuşmacılar ya da koşunda uzman kişilerle gerçekleştirdiğimiz eğitim toplantıları ile farklı konularda üyelerimizin bilgilenmesine katkı sağlıyoruz” dedi.