Yeni Nesiller Hizmet Değişim Programı ( NGSE )

Yeni Nesiller Hizmet Değişim Programına (NGSE – NEW GENERATION SERVICE EXCHANGE) başvuru süreci başladı.

18-30 yaş arasındaki  üniversite öğrencileri ve meslek sahibi kişilerin katılabildiği  Yeni Nesiller Hizmet Değişim programı, Uluslararası Rotary’nin Kültürlerarası değişim aracılığı ile Dünya Barış ve Anlayışına katkı sağlamak üzere organize ettiği değişim programlarından biridir.

Program çerçevesinde katılımcılar ücretsiz staj, işbaşı eğitim benzeri mesleki olanaklardan faydalanır. Bunun yanı sıra kişisel becerilerini geliştirme, farklı kültürleri tanıma  ve gidilen ülkelerdeki Rotary projelerine katılarak topluma hizmet etme fırsatı yakalar.

YENİ NESİLLER HİZMET DEĞİŞİM  programına aday göstermek için ön başvuru formlarının doldurularak 03 11 2023 tarihine kadar gönderilmiş olması yeterlidir.

Formlar  ekte sunulmuştur.

Tüm kulüplerimizi “Dünyaya Umut Olabilecekleri ” bu güzel projeye katılmaya davet ediyor ve programa göstereceğiniz ilgi ve desteğe şimdiden teşekkür ediyoruz.

Başvuru Formu