Bolu Rotary Kulübü Yönetim Kurulu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Bolu Rotary Kulübü Yönetim Kurulu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş’i ve Meclis Başkanı Aydoğan Tekin’i ziyaret etti.

Ziyarette Bolu Rotary Kulübü Başkanı Aydın Biçer, Genel Sekreter Ozan Tanrısever, Sayman Atilla Yılmaz ve Hakan Karabaş bulundular. Ziyarette Bolu ile ilgili genel sorunlar ve ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Rotary Kulübü Başkanı Aydın Biçer, görüşmenin olumlu sonuçlar doğuracağına olan inancını belirterek Başkan Türker Ateş’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Rotary Kulübü Başkanı Aydın Biçer "Toplum için çalışan iki kuruluş ortak projeler üretebilirler, seminerler düzenleyebilirler ve özellikle toplumun dezavantajlı kesimleri için yapılacak çalışmaların sonuçları tüm Bolu için pozitif olacaktır.” dedi.