YENİ ÜYE ALIMI

Haftalık olağan toplantımız 29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat:18.00'de Akra Barut Otelde Guvernörümüz Rtn. Serdar Ünlü ve eşi Nilüfer Ünlü’nün kulübümüzü ziyareti ve kulübümüzden sorumlu Guvernör Yardımcısı Rtn. Serdar & Banu İlkmen’in katılımlarıyla yapılan yeni üye alım töreninde 4 yeni üye aldık.

Yeni üyeler ve önerenler:

Hüseyin Cahit Dağtekin: Rtn. Mehmet H.Yalçın

Gökhan Sarper: Rtn. Özcan Kalaycı

Dönem Başkanı Rtn. Figen Gönen tarafından önerilen: Hami Rotaract Kulübünden Rtc. Merve Gültekinler Sadi ve önceden kulüp üyemiz olan ve ayrılan üyelerimizden Okan Özkol.

Dönem sekreteri Rtn. Fikri Bayhan kulübe yeni alınacak üyelerle ilgili Yönetim Kurulu Kararını okudu.  Ayrı ayrı özgeçmiş bilgileri aktarıldıktan sonra,  Dönem Başkanı, yeni üye adayları ve eşlerini sahneye davet ederek, Üye Kabul Töreni Konuşmasını yaptı. Rozetlerini 2430.Bölge Guvernörü Rtn. Serdar Ünlü, kulübümüzden sorumlu Guvernör Yardımcısı Rtn. Serdar İlkmen üye ve eşlere rozetlerini takarak tebrik ettiler.

Yeni üye bildirgesi okunduktan sonra, kendilerine mentorluk edecek Rtn. Üyeleri açıkladı.

Hüseyin Cahit Dağtekin: Rtn. Sinan Ebren

Gökhan Sarper: Rtn. Osman Ersoy

Merve Gültekinler Sadi: Rtn. Fikri Bayhan

Okan Özkol. Rtn. Figen Gönen

Rotary bilgilerinin de içinde olduğu çantalar kendilerine verildi. Yeni üyeler duygularını aktararak, Rotary’de olmanın mutluluğunu ifade ettiler. 2017-2018 Dönem Başkanı her birini ayrı ayrı tebrik ederek “Hoşgeldiniz.” dedi.

YENİ ÜYE ALIMI