Discover Anatolia

Yabancı öğrencileri, Kulüp üyelerimizin katkıları ile evlerimizde misafir ederek, gelenek-göreneklerimizi, Türk misafirperverliğini göstermeye çalıştık.
       İlk günümüzde, öğrencilerimizi yat turu ile Akdenizin mavi suları ile kucaklaştırarak, bu güzelliğin keyfini yaşattık. Tekne gezisinden sonra , eski Antalya-Kaleiçini gezerek tarihi güzellikleri göstermenin mutluluğunu yaşadık.
İkinci günümüzde Expo Antalyaya giderek, ülkeler bahçeleri, görsellikleri izleyerek, Türkiyede iken başka ülkelere gitme fırsatını verdik, keyifli bir zaman geçirmelerine tanıklık ettik.
      Üçüncü günü öğrencilerimizi Kayseriye uğurlayacak iken 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle öğrencilerimiz ailelerimizin yanında kalmak zorunda kaldılar.
       Dördüncü günü GDB mız M.Aykut Ege ile Kayseriye yolcu ederek, Kayseri Rotary Kulübüne teslim ettik.
       Rotaryen dostalarımız, GDB Ahmet Ertaş, GDB Özcan Kalaycı, GDB M.Aykut Ege, Murat Çalık, Hüseyin Kaplan dostalarım, öğrencileri evlerinde konuk edereke, Kayseriye götürerek katkı sağlamışlardır.

Discover Anatolia