ULUSLARARASI ROTARY ENGELLİLERLE ZİRVEDE NEMRUT'A TIRMANIYORUZ

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünce, bu yıl 21'incisi düzenlenen "Uluslararası Rotary Engellilerle Zirvede Nemrut'a Tırmanıyoruz Projesi" kapsamında engelliler, Nemrut Dağı'na çıktı. Geleneksel hale getirilen ve bu yıl 21’incisi düzenlenen “Engellilerle Zirvede Nemrut’a Tırmanıyoruz” projesi kapsamında 2206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı zirvesinde gerçekleştirilen etkinliğe katılmak için gelen onlarca engelli Mehmetçik ve rotaryenlerin yardımı ile zirveye taşındı. Bu zorlu tırmanışın ardından zirveye çıkarılan engelliler ve misafirler Flüt Sanatçısı Lelya Bayramoğulları, Arp Sanatçısı Aslıhan Güngör ve Soprano Nurdan Küçükekmekçi'den oluşan “Trio Patara” grubunun muhteşem konseriyle zirveye ulaşmanın mutluluğunu yaşadı. Kulübümüz olarak bu projeye katkıda bulunduk.

ULUSLARARASI ROTARY ENGELLİLERLE ZİRVEDE NEMRUT'A TIRMANIYORUZ