Taksi Sürücülerine Yabancı Dil Kursu

Her ne kadar çeşitli sebeplerden dolayı son bir-iki yıldır eskisi kadar olmasa da bilindiği üzere Antalya ve çevresi sadece Türkiye değil dünya turizminde de zirvede olan bölgelerden birisidir.

Turizm ve Türkiyeye gelen turistler hakkında yapılan araştırmalara göre Türk turizmindeki önemli problemlerden birisinin, bu sektörde hizmet sağlayan kişilerden birçoğunun temel seviyede bile bir yabancı dile sahip olmadığı ortaya çıkmıştır.

Buradan yola çıkarak Antalya Lara Rotary Kulübü olarak Antalya içerisinde faaliyet gösteren taksi sürücülerine İngilizce-Rusça dillerinde hızlandırılmış, pratik kurs vermenin olumlu olacağını düşünüp Antalya Şoförler Odası ile irtibata geçtik.

Şu anda grupları oluşturma çalışmalarımız devam etmektedir. kısa süre içerisinde de konusunda deneyimli uzman eğitmenler eşliğinde kurslarımız başlayacaktır.

Taksi Sürücülerine Yabancı Dil Kursu

• Proje Sahibi: Antalya Lara Rotary Kulübü