Discover Anatolia

Discover Anatolia projesi 5 Temmuz 2024 Antalya Lara Rotary Kulüp ayağı 5 Temmuz 2024 sabahı Antalya Lara Balık Restaurant Otoparkından alınan 14 gençlik değişim öğrencisine keyifle ev sahipliği yaptık. Her tarafı tarih olan Antalya'mızda güne, gençlerimize Perge Antik kentini gezdirmekle başladık . Ardından Antalya''mızın koyu mavi sularında serinlettik. Jura Hotel Lara 'ya misafir perverligi için teşekkür ediyoruz.. Kurşunlu şelalesinin serinliğini yaşatıp yorgun gelen gençlere Neovista GARDEN 'da bol eğlenceli mangal partisi düzenledik. Agırlayıcı aileleri ile kaynaşma yemeği yediler. Ardından bayrak degisim töreni düzenleyip gençlerimizi istirahat icin ailelerine teslim ettik. Enerjileri bitmeyen gençlerimiz ağirlayici aileleri ile birlikte Antalya 'nin değisik mekanlarını görmeye devam ettiler. Mutlulukları yüzünden yansıyan gençlerimizi 6 Temmuz sabahı Rotary sihri yaşayacakları Kapadokya 'ya uğurladık..

Discover Anatolia