Tadım İçecek Etkinliği

Türkiye 'de ilk defa Bir Lions kulüple birlikte hazırladığımız , Antalya bölgesinin ödüllü Şaraplarının üreticisi Likya şarapları tarafından , üretimden son tüketiciye kadar olan yolculuğunun ve tadımlarının yapıldığı etkinliğimiz sınırlı katılımlı olarak 50 kişi ile yapıldı. Üzüm çeşitleri ve yetiştirilen bölgenin verdiği aromaların anlatıldığı etkinlik çok verimli geçti. Etkinliğimzde şarap ve yemek üzerine sohbetler yapılırken, çeşitli Likya şaraplarının tadına bakma fırsatını da bulduk İçecek tadım komitesi olarak ilk etkinliğimizi, 28.08.24 Çarşamba günü saat 20:00 de Akra Shakespeare da Falez Lions kulübü ile ortak yaptık. İlk içecek tadım etkinliğimizde , konuğumuz Likya şaraplarının sahibi Doruk Özkan dı. .

Tadım İçecek Etkinliği