Meme Kanseri Erken Tanı Eğiticiler Semineri

Erken Tanı Hayat kurtarır meme kanseri projemizi MERSİN ARBELLA makarna fabrikasında

8 ARALIK Cuma günü saat 14:00’ te gerçekleştirdik.Bölgemizde  çalışan kadınlarımızın bilgilendirilmesi, erken tanı yoluyla geç kalınmadan, önlemlerin alınması ve tedavi imkanlarından çekinilmeden yararlanılması gerektiğini görsel ve sözel olarak katılımcılara anlattık.

Dünyada en sık görülen üç kanser türü arasında yer alan meme kanseri, kadınlarda gözlemlenen kanser tipleri arasında ilk sırada yer alıyor. Türkiye’de kadınlarda görülen her dört kanserden birinin meme kanseri olduğu gözlemleniyor.  Her sekiz kadından biri maalesef meme kanseri oluyor. Ülkemiz TÜRKİYE 'DE Her yıl ortalama 30 bin kadın meme kanseriyle maalesef tanışıyor.
Roary olarak bizlerin amacı, bu önemli sağlık sorunlarına ilişkin ,toplumda farkındalık sağlanması ve düzenli kontrollerin, geç kalınmadan benimsenmesi için, seminerimizin ilk etabındayaklaşık 60 katılımcı  bilgilendirildi,seminerimize katılan katılımcılarımıza  ROTARY 2430.Bölge ve kulübümüz MERSİN KIZKALESİ ROTARY Kulübü derneği adından sertifikarı takdim edildi.

Meme Kanseri Erken Tanı Eğiticiler Semineri