II. Grup Enstütüsü

Bu dönem Guvernörümüz tarafından Alanya ve Manavgat Rotary kulüplerine 2430. Bölgenin ikinci GRUP ENSTÜTÜSÜNÜ yapma görevi verilmişti. Grup Enstütü tarihi olarak 26 Kasım belirlenmişti. Alanya ve Manavgat Rotary Kulüpleri olarak bir ay öncesinden İntercity ile başlayarak bu görevi layıkı ile yapmak için çaba gösterdik. İki kulübün tüm üyeleri bu etkinlik içinde görev aldılar. Manavgat Side deki Villa Side Rezisadansta Dönem guvernörümüz Güner İnci ,eşi Nagihan İnci ve GDG lerinin de katılımıyla Grup Enstütüsünü başarıyla yerine getirdik.Guvernör Yardımcılarımız Murat Pakir ,Cüneyt Koşu ve eşleride bizlere büyük destekler sağladı.
Grup enstütüsünün akşamı da katılımcı kulüplerin üyelerinin dayanışma ve dostluğunu arttırmak için bir yemek düzenledik.

II. Grup Enstütüsü

• Proje Sahibi: Alanya Rotary Kulübü