Çanakkale Ruhunu Anlamak

Tarihimizi bilmeden geleceğimizi planlayamayız . Bu nedenle Rotary Alanya Kulübü olarak gençlerimize Çanakkale Savaşının tüm yönleri ile anlatılması gerektiğine inanıyoruz.
Çanakkale savaşını gençlerimize anlatmak için bir isim belirledik. Kendisi ile temasa geçtik. Şubat ayı içerisinde bir kaç gün kendisini Alanya da misafir edip,okullarımızda konferenslar vereceğiz. Konuşmacı olarak Kenan Çelik i belrledik.

Kenan Çelik
30 yıllık bir eğitmen.En son 18 mart Üniversitesinden emekli olmuş.Profesyonel rehber ve kendisi Çanakkale Savaşları ve Harp Tarihi Araştırmaları derneği başkanı.
Kendileri;Çanakkale savaşları hakkında yayınlanan birçok yazı ve makaleleri bulunan tam bir tarih insanı.

sayın Kenan Çelik in gençlerimize tarihimiz konusunda yardımcı olacağına inanıyoruz.

Çanakkale Ruhunu Anlamak

• Proje Sahibi: Alanya Rotary Kulübü