EVDE DE YAPABİLİRİM-II

Alanya RK olarak birkaç ay önce "evde de yapabilirim" projesi kapsamında 9 serebral palsi ve kas-sinir problemi olan çocuğumuza ekipman desteğinde bulunmuştuk. 25 Mart 2023 tarihinde Alanya Belediyesi Engelli Yaşam Ve Koordinasyon Merkezi’nde 8 çocuğumuza yine ekipman desteğinde bulunduk . - HKAFO: KALÇA DIZ AYAK BILEĞI ORTEZI, - KAFO:DIZ AYAK BILEĞI ORTEZI, - GRAFO:DIZI GERI ÇEKEN AYAK BILEĞI ORTEZI, - TURBO GRAFO:IÇ IÇE GEÇMELI DIZI GERI ÇEKEN AYAK BILEĞI ORTEZI, - DAFO: DINAMIK AYAK BILEĞI ORTEZI, - AYAKTA DURMA SEHPASI, - TERS WALKER, - TURBO DAFO:IÇ IÇE GEÇMELI AYAK BILEĞI ORTEZI Sonrasında konusunda uzman 5 kişi(fizyoterapist,psikolog, ortez uzmanı,ergoterapist ve RAM) ailelere evde yapabilecekleri oyun ve aktiviteler hakkında sunumlar yaptı. Bu proje kapsamında toplam 17 çocuğumuza ekipman desteğinde bulunmuş olduk.

EVDE DE YAPABİLİRİM-II

• Proje Sahibi: Alanya Rotary Kulübü