ÜNYE ROTARY KULÜBÜ OLARAK ÜYELİK GELİŞTİRME AYINDA DÖNEMİN  1. «ARKADAŞINI GETİR» TOPLANTIMIZI DÜZENLEDİK.

ÜNYE ROTARY KULÜBÜ OLARAK ÜYELİK GELİŞTİRME AYINDA DÖNEMİN 1. «ARKADAŞINI GETİR» TOPLANTIMIZI DÜZENLEDİK.

ÜNYE ROTARY KULÜBÜ OLARAK AĞUSTOS - ÜYELİK GELİŞTİRME AYINDA Dönemimizin 7., Kulübümüzün 1623. Toplantısını 25/08/22 tarihinde "Rotary ile Hayal Edelim" diyerek gerçekleştirdik. "Arkadaşını Getir" konseptinde yaptığımız bu toplantıda 8 misafirimiz bizlere eşlik etti. Bu toplantımızda kulüp olarak yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizi paylaştık. Bununla birlikte  misafirlerimize Rotary’ye dair hazırladığımız sunumu kendilerine sunma imkanımız oldu. Bu sunumda, Rotary’nin kuruluşunu, amacını, dönem bölge ve kulüp görevlilerimizi, 4’lü öz denetimi ve öncelikli 7 odak noktasını anlatma imkanı bulduk.