ÜNYE ROTARY KULÜBÜ OLARAK KADIN RAHATSIZLIKLARI OLAN MEME KANSERİ VE RAHİM AĞZI KANSERİ KONUSUNDA FARKINDALIK PROJEMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

ÜNYE ROTARY KULÜBÜ OLARAK 25 Eylül Pazar günü gerçekleştirdiğimiz Bilim Şenliği etkinliğimizin devamında kadın hastalıklarıyla ilgili farkındalık oluşturmak istedik ve 100’den fazla kadına Çakırtepe Hastanesi doktorlarından Uzm. Dr. Ali Çoskun ve Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Op. Dr. Dilek Ak ve Ünye Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi KETEM yetkililerinden Dr. Elif Nur Halıcı’nın destekleriyle MEME KANSERİ ve RAHİM AĞZI KANSERİ ile ilgili bilgi verildi. Kanser hastalıklarında erken teşhisin önemi sıkça vurgulandı ve KETEM’de ÜCRETSİZ yapılan testlerden bahsedildi. Broşür ve iletişim bilgileri kadınlara dağıtılarak yönlendirilmeler yaptık.
Ünye Rotary Kulübü olarak konuşmacı misafirlerimiz adına Rotary Orman Komitesi Kapsamında Ecording ile yapılan tohum atışı proje sertifikalarını hediye ettik. Katkı ve katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize ve kulüp üyelerimize teşekkür ederiz.