ÜNYE ROTARY KULÜBÜ OLARAK GELİR GETİRİCİ ve KÜRESEL BAĞIŞ PROJEMİZ : «SEREBRAL PALSİLİ ÇOCUKLAR İÇİN YOGA YAPIYORUZ» ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

7 Ağustos Pazar günü Serebral Palsili Çocuklar için Ünye RK olarak Yoga etkinliği gerçekleştirdik. Yoga ile hem kendimizde hem de serebral palsili çocuklarımızın hayatıma daha yakından bakarak onlar için de bir farkındalık oluşturmak istedik. Yoga etkinliğimiz @alinevzatyuzuncuyil'ın keyifli ortamında yüksek bir katılım ile yapıldı. Hocamız Yoga Eğitmeni Rtn. Burcu Tecer  @aliayoga yoganın beden zihin ve ruh üzerine faydalarını anlatarak yoga pratiği yaptırdı. Bu etkinliğimiz bağış usulü gerçekleşti. Etkinliğimize yoga sonrasında Serebral Palsili arkadaşımız Yavuz Selim Öngören, çevresel ve fiziksel olarak yaşadığı zorlukları, onlara nasıl yaklaşmamız gerektiğini bizlerle paylaştı. @cakirtepehastanesi doktorlarından Baş Hekimi Uz. Dr Ali Çoskun, Op. Dr. İbrahim Pekşen ve Fizyoterapist Yavuz Baş bizlere Serebral Palsi’yi uzman gözünden anlattılar. Etkinliğimize son olarak kahvaltı ile devam ettik.