ÜNYE ROTARY KULÜBÜ OLARAK DÖNEMİMİZİN 8. KULÜBÜMÜZÜN 1625. TOPLANTISI ‘KONUŞMACIMIZ VAR’ ÖZEL ETKİNLİĞİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ünye Rotary Kulübü olarak Dönemimizin 8. Kulübümüzün 1625. Toplantısı “Konuşmacımız Var” özel etkinliği ile 15 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. Konuğumuz Erhan Topkaya Endüstri Mühendisliği mezunu İşletme Masterı yapmış Karadeniz Bölgesi ve Azerbeycan’da birçok firma ve tesise Operasyonel Mükemmellik konusunda danışmanlık vermektedir. Kendisi bizlere sunumunda, Azerbaycan hakkında ve aynı zamanda kendi deneyimlerini ve gözlemlerini aktardı. Keyifli sunumu için kendisine teşekkürlerimizi kendisi adına Rotary Orman Tohum atışı bağışı yaparak ve kendisine sertifikasını sunarak gerçekleştirdik.  Katılımlarından dolayı değerli misafirlerimiz Meryem Topkaya ve Necmettin Küçükoğlu’na ayrıca teşekkürlerimizi sunduk.