ÜNYE RK’DAN DEPREM BÖLGESİNE ACİL İŞ MAKİNASI & ARAÇ ve EKİPMAN DESTEĞİ

Ünye Rotary Kulübü olarak, deprem bölgesinde arama kurtarma ve enkaz çalışmaları için acil ihtiyaçlar doğrultusunda iş makinaları konusunda acil aksiyon aldık. Tüm planlamaları Ordu AFAD yetkililerinden gerekli izinler alınarak gerçekleştirdik.

Ünye Rotary Kulübü olarak Ünye Maden Firması’nın da desteğiyle 1 adet Ekskavatör, 1 Adet Low-bed Dorse, 1 Adet Tır ve 1 Adet Servis aracını arama, kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına destek olması için 8 Şubat Çarşamba günü Adıyaman deprem bölgesine sevk ettik.

Bu ekipmanlarla beraber, bölgede gönüllü esasıyla hizmet edecek 3 İş Makinası Operatör ve 2 Şoför arkadaşımızı deprem bölgesinde en az 2 hafta kadar kalacak şekilde barınma, uyku tulumu, kışlık kıyafetleri (polar vb), iş güvenliği kıyafetleri (baret ve fosforlu yelek olmak üzere), yiyecek(konserveler ve bozulmayan bisküvi hazır çorba vb yiyecekler), su ve diğer benzeri ihtiyaçlarını da organize ederek gönderdik.

Bölgede görev alan tüm arkadaşlarımıza  sabır ve kolaylıklar dileyerek uğurladık.