ÖZEL ÜNVAN AT YARIŞLARI VE ÇOCUK ŞENLİĞİ

UR 2430. Bölge ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ Özel Ünvan At Yarışları ve Çocuk Şenliği 4-5-6- Ekim 2013 – Capital Country Club- Ankara

UR 2430. Bölge

ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ

Özel Ünvan At Yarışları ve Çocuk Şenliği

4-5-6- Ekim 2013 – Capital Country Club- Ankara

Değerli Dönemdaş Başkanım,

Ankara Or-An Rotary Kulübü olarak düzenleyeceğimiz UR 2430. Özel Ünvan At Yarışları ve Çocuk Şenliği 4-5-6 Ekim 2013 günü Ankara’da Capital Country Club’ da gerçekleştirilecektir.

Bu etkinlik tüm rotaryen ve rotary dostlarına açık olup ÜCRETSİZDİR.

Ankara Or-an Rotary Kulübü ve 2430. Bölge Rotaract kulüplerinin  katıldığı bu organizasyona; her yıl yapılan Özel Ünvan At Yarışları nedeniyle, Türkiye’nin farklı şehirlerden gelen; at çiftlerileri, at sahipleri, sponsorlar ve at binicilerinin iştirakıyla,  üç gün boyunca, yaklaşık 2000 kişinin katılması beklenmektedir.

Ekdeki dosyada detayları verilen etkinliğimizde, Rotaract kulüplerimiz ile birlikte, 3 gün boyunca hem etkin bir ‘’Rotary Tanıtımı’’ yapmağı hem de tüm rotaryen, rotary dostları ve aileleri ile birlikte, 6 ekim Pazar günü ‘’Yaşamları Değiştiren Dostluklar’’ temalı şenliğimizi  gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz.

Hayvan Haklarını Korunma Günü’nüde kapsayan etkinlik tarihlerimiz ile; Rotary’nin sivil toplum dayanışması örneğini vurgularken, etkinliğimiz aracılığıyla Ankara Hayvan Kurtarma Derneği Barınağı’nın yeniden inşaa edilmesi projesine, tüm rotaract kulüplerimiz ile destek olacağız.

Bu amaçlar doğrultusunda, hepinizi çocuklarınızla birlikte, dostluğun gücüyle yaşamları değiştirmek için, etkinliğimize davet ediyorum.

Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.

Rotaryen sevgi ve saygılarımızla,